Onlinekurser

I mina onlinekurser vill jag inspirera andra till att leva sina liv mer utifrån sig själva.
I onlinekurserna kan du välja vilka områden i livet du vill fokusera på och vad du vill åt och du gör kurserna i den takt du önskar. Kursmaterialet är i textform som du sedan behåller även efter kursen för att kunna komma tillbaka till materialet längre fram om du önskar. Du beställer en onlinekurs genom att maila till coachbylina@gmail.com

I alla onlinekurser ingår det ett 30 minuters coachingmöte – för att du ska känna stöd på vägen i din utveckling. Se utbudet av onlinekurser nedan. 

Livsstils coaching

10 veckor till ett holistiskt liv

Passar dig som vill göra en förändring på flera plan i livet. I kursen blir du guidad genom 10 delar, exempelvis psykisk hälsa, karriär, kost, fysisk hälsa och relationer. Kursen är en form av självcoaching där du får frågor, verktyg och övningar att arbeta med. Kursen rekommenderas att göras under 5-10 veckor. I kursen ingår även ett 30 minuters coachingsamtal.

Få en nystart med en mental detox

Passar dig som vill ha en nystart. I 10 steg blir du guidad hur du gör en mental detox. Kanske som en nystart inför en ny säsong eller som en rutin att göra inför varje ny månad? Kursen kan göras under en dag och består av information, tips och övningar. I kursen ingår även ett 30 minuters coachingsamtal.

Skapa balans, goda vanor och närvaro

Passar dig som vill skapa goda vanor, fokusera på återhämtning och känna mer närvaro i livet. I 5 steg blir du guidad hur du kan skapa balans, goda vanor och njuta mer i vardagen. Kursen kan göras under en dag och består av information, tips och övningar. I kursen ingår även ett 30 minuters coachingsamtal.

Utveckla, dröm och förverkliga

Passar dig som vill vidare och utvecklas och sätta en plan på hur du ska ta dig dit. I 5 steg blir du guidad att lär dig sätta mål, hålla dig motiverad och att utvecklas. Kursen kan göras under en dag och består av information, tips och övningar. I kursen ingår även ett 30 minuters coachingsamtal.

Clean eating

Passar dig som vill få konkreta tips, idéer och recept på hur du får en sund kosthållning. Du blir guidad i hur du lever och äter mer från grunden. Kursen kan göras under en dag och består av information, tips och övningar. I kursen ingår även ett 30 minuters coachingsamtal.